Laatste Nieuws

Februari, 2010

Nieuw in de online webwinkel, fm-transmitter's. Overal je mp3 -tjes luisteren in de auto, dat is nu mogelijk en dat zonder de aanschaf van een dure radio. Ga direct naar de webshop om meer over dit product te lezen.

Januari, 2010

Nieuwe laptop koelers voor op schoot, meest recente update en eveneens geschikt voor laptops van 17inch.(zie de webshop)

More

 

laptopkoeler.nl!

Wij komen met de oplossing! En daarmee specialiseren wij ons in de verkoop van (externe) laptop koelers. Een simpel, maar zeer gebruiksvriendelijk en effectief product. De laptopkoelers zijn voorzien van drie stille fan`s, die ervoor zorgt dat uw laptop rond de 5-15 graden gekoeld wordt. Door deze koeling, zal uw laptop maximale prestaties opleveren. Hierbij komt dat de stand-by tijd verlengd wordt omdat de ventilator van de laptop minder snel zal aanslaan. Verder zal de levensduur van het interne geheugen in de laptop aanzienlijk toenemen, doordat deze minder warm zal worden. De koeler wordt aangesloten op één van de USB poorten die op bijna elke laptop aanwezig is. Zo kunt u profiteren van een minimaal energieverbruik en toch maximale prestaties.

Een continu wisselend assortiment! Wilt u veranderingen bijhouden op onze website, voeg de website dan toe aan favorieten of als RSS-feed.

Stay cool, and buy a brand new cooler!